Activiteiten
Herhalingsles EHBO: Alleen op uitnodiging voor die competenties die je mist - 7 Maart 2018
20:00-22:00 uur ATTENTIE: ALLEEN voor leden die een email gekregen hebben dat zij bepaalde competenties missen en moeten inhalen!
Verenigingsgebow Overasselt
Algemene Leden Vergadering - 21 Maart 2018
Van 20:00-22:00 uur ben alstublieft op tijd.
Verenigingsgebouw Overasselt

De eerste minuten na een ongeluk zijn van levensbelang.

Met eenvoudige handelingen kunt u het leven van een ander redden of erger voorkomen.

Iets voor u? Het volgen van een EHBO-cursus

Heeft u interesse in een basiscursus EHBO? Bij voldoende deelname wordt deze georganiseerd. De cursus wordt gegeven in het verenigingsgebouw in Overasselt en bestaat uit 10 lessen van 19.30 tot 22.00 uur.

De kosten bedragen 170,00 euro. Dit is inclusief examen en het cursusboek van het Oranje Kruis.

Wist u dat veel zorgverleners een EHBO cursus (deels) vergoeden?

Na het behalen van examen ontvangt u een officieel erkend "Eenheidsdiploma EHBO"
van Het Oranje Kruis.

Voor vragen en aanmelding kunt u contact opnemen met het secretariaat.

Bent u alleen geinteresseerd in een basiscursus reanimatie met AED klik dan op de onderstaande link.

Basiscursus reanimeren met AED